Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Quiz@ Iron bár

This event has passed.

Quiz@ Iron bár

👋 Gyertek át kedd este! 👋
Kvíz, vetélkedő, nyeremények!
🟢 Regisztráció szükséges, kérjük hívd a +36204146069 számot.
⚠️ FONTOS! Amennyiban változik a csapatotok létszáma, vagy valami közbejön és nem tudtok eljönni a rendezvényre, kérünk titeket, hogy időben jelezzétek felénk.
🟢 A Quiz@ egy csapatjáték, amiben barátokkal együtt játszva kell megoldani különböző feladványokat. A kérdések minden témakört érintenek: általános műveltség, logikai feladványok, képek, filmkockák, zenék felismerése és még sok egyéb.
🟢 A Magyarországon egyedi kérdésköröket tartalmazó vetélkedőben, a kreatív gondolkozásra is szükséged lesz, a szerencse is a kezedre játszhat, és a taktikai érzékedet is használhatod.
Minden alkalommal egy kis időutazást teszünk a nyolcvanas és kilencvenes évekbe, új, érdekes dolgokat tudunk meg a világról és próbára tesszük emlékező képességünket, miközben legjobb barátainkkal iszogatunk és szórakozunk.
🟢 A részvétel ingyenes, a győztes csapat értékes ital nyereményt vihet haza, vagy ihatja meg a helyszínen kedve szerint.Tedd próbára magad, ismerj meg új embereket és játssz egy jót.. vigyázat, erős függőséget okoz.
2023. jún. 13. 19:00 - 21:00 Iron Bar Szent István krt. 9 Budapest,, 1055 ingyenes

Saját naptárhoz ad

Esemény megosztása