Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Rajzolj és licitálj

offline
2 óra

Legyetek üdvözölve egy nem mindennapi művészeti aukción! Ezen a nemes eseményen ti testesítitek meg a művész és a vevő szerepét is! A játék rajztudást nem igényel, de szükség lesz a taktikai érzéketekre, ráérző képességetekre, kreativitásotokra és bizony a szerencsére is, hogy győzni tudjatok!

Miért jó választás?

Az Aukció kiváló választás csapatépítő tréningekre, mert a játék alapját képezi az egymásra való figyelem. A csapattagok az elejétől a végéig közösen hoznak döntéseket, gazdálkodnak a rendelkezésükre álló játékpénzzel és licitálnak kollégáik saját kezűleg létrehozott alkotásaira. Szórakoztató, izgalmas és nevetéssel teli program, ahol közelebb hozhatjuk a dolgozókat egymáshoz a humor és a játék erejével.

A JÁTÉK MENETE

A játék elején a csapatok kapnak két rajzlapot, amelyeken fel van tűntetve, hogy mit kell rajzolniuk. Miután elkészültek a „mesterművek” elindul az aukció és a licit háború. Minden csapat 5000 dollárral kezd és egy listával, amin megtalálható, hogy egyes képeknek mennyi az értéke. A cél megszerezni a legtöbbet érő képeket. Abban az esetben, ha egy csapatnak elfogy a pénze, a Kaszás hitel mindig segít, de jobb vigyázni, mert a segítség soha nem jön ingyen. Az a csapat nyer, aki a megvásárolt képeivel a legtöbb profitot termeli.

Akiknek már tetszett

“A Stepout games visszatérő megrendelőjeként idén az Aukció című játékot próbáltuk ki. Bevallom először volt némi fenntartásom a játékkal kapcsolatban, de a végén talán minden eddiginél viccesebb játék kerekedett ki belőle. Rendkívül pörgős és izgalmas játékban volt részünk, amihez sok nevetés és Ákos kitűnő humorérzéke, színészi tehetsége társult.”