Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Referenciák

Rólunk mondták

Azzal a nem könnyű feladattal kerestük fel a Stepout gamest, hogy egy 60 emberből álló, több, mint 30 országból érkező nemzetközi csapatnak csináljon egy csapatépítő kvízt. A játék során nem csak különböző kultúrákat kellett összehangolni, hanem a korosztályt tekintve 25-65 éves korig mindenki jelen volt. A kvíz során végig olyan feladatok voltak, amelyeket könnyen meg lehetett érteni, akár egy közepes angoltudással is, valamint valóban mindenki tudott azonosulni a feladványokkal. A zenei fordulóban nem is volt szebb, mint amikor közel 20 férfi együtt énekelte Whitney Houston „I will always love you” kifejezetten az ő hangfekvésükre íródott refrenjét. Az esemény végére a teljesen vegyes csapatokból nagyon jó hangulatú kis közösségek lettek és biztosan a hétköznapi nemzetközi üzleti életben is emlékezni fognak egymásra. Köszönjük a játékot és biztosan jelentkezünk még! 😊 

Csapatépítés gyanánt a Stepout games-t kerestük fel, hogy egy háromfordulós quiz bajnokságot bonyolítson le számunkra. Azon kívül, hogy az egyeztetés gördülékeny volt, Ákosék még a helyszín választásban is segítettek nekünk,így egy szuper hangulatos helyen folyt le az első Haleon quiz bajnokság.

A három fordulót havonta tartottuk, és minden alkalomra valami hihetetlen kérdéssort rakott össze Ákos számunkra, amiken hatalmasakat nevettünk, vagy épp fogtuk a fejünket, hogy mennyire egyértelmű – is lehetett volna. 😊

Remekül érezte mindenki magát, és az igény már fel is merült, hogy jövőre is legyen egy ilyen esemény sorozat.

Köszönjük szépen a kiváló munka utáni szórakozást! 😊

A Stepout games kvízjátékát próbáltuk ki a csapatépítő rendezvényünkön, ami várakozásunk felett teljesített. Nagyon szórakoztató kérdések voltak és olyan kreatív és vicces megoldások, amivel még nem találkoztunk, az egyértelműen látszik, hogy rengeteg munkájuk van a játékban. Sokat nevettünk és mindenki nagyon jól érezte magát. Miután vége lett a kollégák még órákon keresztül beszéltek a programról. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
A Stepout games visszatérő megrendelőjeként idén az Aukció című játékot próbáltuk ki. Bevallom először volt némi fenntartásom a játékkal kapcsolatban, de a végén talán minden eddiginél viccesebb játék kerekedett ki belőle. Rajztudásra tényleg nem volt hozzá szükség, sőt minél „bénább” volt a rajz, annál nagyobb szükség volt a csapattagok összefogására, hogy közösen hozzanak döntést a licit mértékét illetően. Rendkívül pörgős és izgalmas játékban volt részünk, amihez sok nevetés és Ákos kitűnő humorérzéke, színészi tehetsége társult, mindez emlékezetessé tette számunkra az estét, a közös döntések pedig közelebb hozták a csapattagokat is egymáshoz. Köszönjük ezt a feledhetetlen élményt!
Többször szerveztünk már Stepout games kvíz estet céges csapatépítőként, eddig mindegyiknek nagy sikere volt. Idén a “Kollégák szerint” című játékot választottuk, ami azért volt különleges és egyben nagyon szórakoztató, mert megismerhettük egymás gondolkodását, és véleményét egy-egy témával kapcsolatban. Pár héttel a rendezvény előtt kaptunk egy kérdőívet, ami a mi cégünknek lett kitalálva, és az arra adott válaszokból állt össze a program. Már a kérdőív kitöltése közben röhögtek a kollégák, és kérdezték, hogy ez mégis mi lesz? 😀 A rendezvényen a csapatok óriási lelkesedéssel próbálták a legjobban tudni, hogy vajon ki mit gondol 😀 Rengeteget nevettünk, köszönjük az élményt!
Többen is ajánlották nekünk a Stepout games kvízjátékát, úgyhogy idén őket választottuk. Pályakezdő fiatalokkal és idősebb kollégákkal vettünk részt a programon és ahogy azt ígérték nekünk, a korkülönbség nem okozott gondot. Profin és változatosan összerakott kérdéssort kaptunk és mindenki nagyon jól szórakozott, köszönjük a szervezést.
Idei csapatépítőnkre szerettünk volna egy jó kvízjátékot, és a HR-es kollégánknak ajánlották ismerősei a Stepout Games-t, mondván, ebben ők a legjobbak. Összehasonlítási alapunk nem, csak elképzelésünk volt a kvízekről, azt hittük, hogy a helyes válaszokat majd be kell kiabálni, és hogy zömében csak a szerencsén fog múlni, hogy tudjuk a válaszokat vagy nem. Ehhez képest kaptunk egy laza és változatos játékot, ahol mindenki fontos tagja tudott lenni a csapatnak. A kérdések, amellett hogy érdekesek voltak, még meg is tudták nevettetni a társaságot, megalapozva a vidám és oldott hangulatot az est többi részére. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
9 hónap karantén után az első üdítő program volt egy virtuális keretek között eltöltött különleges esti program Ákossal és George-val a kollégáink körében. Az online borkostoló játék, mint ötlet, annak minden egyes apró részletével, üzenetével, és gördülékenységével együtt tökéletes volt! Nekem többször is volt alkalmam részt venni az általuk vezetett Lame tasting-en, ebből kétszer soknemzetiségű társasággal együtt. A résztvevők kivétel nélkül nagyon jól érezték magukat, külön említve a szakmai hozzáértést, fesztelen hangulatot és nem utolsó sorban a nagy gonddal összeállított bor sort. Az év végi karácsonyi program méltó befejezése volt egy szokatlan évnek, melyben mindenkinek lehetősége volt saját magát kipróbálni korábban elképzelhetetlen helyzetben. Az ötlet, a lebonyolítók és a résztvevők is csillagos ötösre vizsgáztak!
Nagyon köszönjük a kóstolót, abszolút meg voltunk elégedve a rendezvénnyel, nagyon jól éreztük magunkat mi is és Partnereink is! Nem csak, hogy rendkívül jól szórakoztunk és rendkívül finom borokat kóstolhattunk, de mindeközben nagyon érdekes is volt, hiszen egy csomó információt is megtudhattunk a játék során.
Bátran ajánljuk akár cégek, akár baráti társaságok számára, mert egy igazán izgalmas, és vicces program az igényes kikapcsolódás és a hatékony csapatépítés keretei között! Még egyszer köszönjük a lehetőséget!
A kollégák nem tudták, hogy mi vár rájuk, amikor beültek a terembe, mert meglepetésként volt hirdetve a program. Ennek köszönhetően tényleg vegyes csapatok jöttek össze az asztaloknál, mert mindenki oda ült, ahol éppen helyet talált. A játék után rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, nagyon tetszett a kvíz mindenkinek. Többen érdeklődtek, hogy hol lehet még ilyet játszani. 🙂 Nem kértünk semmilyen személyre szabott kérdést, mert pont az volt a lényeg, hogy ne a szakmájukból kelljen vizsgázniuk a kollégáknak. Ez jó döntés volt, mert az érdekes, nem hétköznapi kérdéssort is nagyon dicsérte mindenki. A játék után rögtön felmerült többekben is, hogy mindenképp legyen még ilyen. Nagyon köszönjük Ákosnak a szuper karácsonyi programot!
A kollégáinkkal a borkóstolós játékban vettünk részt. Nagyon jól szervezett, ütemezett, pörgős volt a játék és nem okozott problémát, hogy a vírushelyzet miatt csak a virtuális térben tudtuk egymással tartani a kapcsolatot. A sommeliertől sok hasznos információt kaptunk, amelyeket nemcsak a játék kérdéseinek a megválaszolásában hasznosítottunk, hanem a mindennapokban is segítséget nyújt a tudatosabb borválasztásnál. Ákos nagyon profin moderálta a játékot, közben sokat nevettünk és a végére kellemesen le- és elfáradtunk. Ajánljuk mindenkinek, aki egy laza, könnyed csapatépítőre vágyik :-)„
Tulajdonképpen már a 32 különböző csapolt sör ténye levette a csapat összes tagját a lábáról, de amikor kiderült, hogy a játék is ehhez kapcsolódik, tudtuk, hogy tökéletes választás. Az idő is fontos tényező az ilyen eseményeknél, és az, hogy a tényleges programot rögtön össze tudtuk kapcsolni a vacsorával, szintén nagy előny volt. A sör sommelier és a kvízmester gördülékenyen vezették a játékot, míg egyikük a feladathoz vagy a kérdésekhez kapcsolódó sörökről mesélt, másikuk gondoskodott arról, hogy senki ne értse félre a feladatot és – bár erre néhány forduló után már nem volt szükség – arról is, hogy soha ne lankadjon a hangulat. Az este végére olyan jó hangulat kerekedett, hogy még a vesztes csapatokba tartozók is azóta is felemlegetik néha, ugyanis a játék mindenki számára élvezhető volt – nem kellett hozzá előzetes ismeret a sörfőzésről, sőt, a csapat egy része nem is fogyasztott alkoholt, de így is részt tudtak venni a játékban, ugyanis sok esetben elég szín vagy állag alapján válaszolni egy-egy kérdésre. A külföldi vendégeink számára, mivel a játék angolul zajlott, nem volt nyelvi akadály, és így egy csodálatos, különleges élménnyel távozhattak – hogy aztán azóta is a játék során ivott nagyon füstös sört emlegessék, ahányszor ez a csapaépítés szóba kerül.

Már többször is kipróbáltuk a Stepout Games kvízjátékát csapatépítő rendezvényeinken, és sosem csalódtunk benne. Szórakoztató játék, a feladatok viccesek és kreatívak, mindig garantáltan jó a hangulat. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!