Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Rólunk

Sziasztok, mi vagyunk a Stepout games. Az emberek leginkább népszerű kocsmakvízünkről ismernek minket, ami nyolc éve, heti rendszerességgel szórakoztatja a játszani vágyó közönséget.

Helyezd magad kényelembe, indul a sztori!

A Stepout games eredetileg Quiz@ néven indult, 2015-ben alapította a színészként végzett Solymosi Ákos, és a kezdetekben kizárólag kvízjátékokkal foglalkozott.

A történetünk úgy kezdődött, hogy amikor mindenki azon izgult, hogy ki lesz a következő, akit megölnek a Trónok harcában, Ákos elment a barátaival élete első kocsmakvízére. A kérdések olyan bonyolultak és nehezek voltak, hogy végtelenül ostobának érezte magát, és egyszerűen nem értette, hogy ilyen programra miért járnak az emberek.
Másnap felhívta egy színész kollégája, aki lehetőséget kapott egy rendezvény megszervezésére, és arra gondolt, hogy Ákos tarthatna ott egy kvízjátékot. Amennyire minden porcikája tiltakozott, hogy elvállalja munkát, annyira izgatta is a fantáziáját, hogy mit lehet kihozni egy ilyen programból, ezért elkészítette. Így született meg első játéka. A közönség tetszését elnyerte, így elindult a rendszeres kvízest „Tróger kvíz” néven, mivel a kocsmát Trógernek hívták.

Miután több helyszínre is eljutott a Quiz@ és lezajlottak az első csapatépítő rendezvények, Ákos újfajta játékok kidolgozásába kezdett. Mivel a vállalkozás már nem csak a kvízekről szólt, megszületett a Stepout games.

Az egyre több helyszín és céges megrendelés miatt szüksége lett egy csapatra, így 2018-ra összeállt a Stepout games-team. Elsőként a szintén színész Kiss Péter Balázs csatlakozott, aki a mai napig folyamatosan részt vesz az új játékok fejlesztésében, szövegek írásában és a kreatív munkafolyamatokban. Csáki Péter sommelier tudásával segít a kóstoló játékaink fejlesztésében és levezetésében. 2021-ben csatlakozott Horváth Kristóf programozó és Szekér Gergő zeneszerző, akik éppen saját videójátékunkon dolgoznak és gondoskodnak vetélkedőink audiovizuális élményéről.

Legfontosabb célunk, hogy új és egyedi programlehetőségeket kínáljunk a játszani szerető közönségnek, ahol a fókuszban mindig a szórakozás áll.

Folyamatosan bővülő repertoárunkban saját fejlesztésű játékokat találtok, nálunk nincs buborékfoci és szabadulószoba, mi olyan programokat kínálunk, amelyek egyaránt alkalmasak kisebb csoportoknak és több száz fős céges rendezvényeknek.

Egy csapatépítőn fontosnak tartjuk, hogy a munkatársakat ne kelljen külön csoportokra bontani és várakoztatni őket, hanem egyszerre élhessék át a közösségi játékélményt.
Játékaink úgy lettek kitalálva, hogy mindenki számára élvezhetőek legyenek. Teljesen mindegy a résztvevők kora vagy iskolai végzettsége, mindenki meg tudja találni azt a pontot, amikor segítségére tud lenni a társainak, ezzel sikerélményt szerezve önmagának és a csapatnak egyaránt.

Tudjuk, hogy a nagy szavakkal, és az önmagukat fényező professzionális vállalkozásokkal tele van a padlás, úgyhogy, ha még nem győztünk meg, nézd meg, mit mondanak rólunk céges ügyfeleink, és hogyan érezték magukat a programjainkon.

És, ha még nekik sem hiszitek el, hogy mi vagyunk a legeslegjobbak, akkor olvassátok el mit mondanak rólunk az anyukáink.

A csapat

Solymosi Ákos
Alapító, játékmester

Ákos színészként végzett, de hamar rájött, hogy az emberek közvetlenebb megismerése és szórakoztatása érdekli, ezért megalapította a Stepout games-t. Több, mint 8 éves tapasztalattal rendelkezik játékfejlesztés, műsorvezetés, és rendezvények szervezése terén. Játékait határozott szempontok alapján hozza létre, melyek közül a legfontosabb a csapatmunka elősegítése, a változatosság, a korosztály független élmény, és a laza hangulat.

Kreatív író, játékmester

Balázs színészként végzett és jelenleg is a pályán van, mellette foglalkozik műsorvezetéssel, esküvőkön ceremóniamester, és a kezdetektől a Stepout games oszlopos tagja. A kreatív alkotó folyamtoktól egészen a játékleírások elkészítéséig részt vesz a közös munkában.

Kiss Péter Balázs
Szekér Gergő
Zeneszerző

Gergő készülő játékainknak a zene felelőse. Színészként és énekesként is dolgozik. A Dal 2019 döntőse volt. Az évek során többször is volt lehetőségünk együtt dolgozni vele, de 2021-től hivatalosan is a csapatunk tagja. Kreativitása és tehetsége rengeteget hozzátesz a játékok atmoszférájához és hangulatához.

Sommelier

Péter a borkóstoló játékaink sommelier-je, tudását lazán és szórakoztató módon tudja tálalni a résztvevőknek. Péter humoros, kedves stílusa és szakértelme minden kostolón gondoskodik arról, hogy a csapatok játék közben új és érdekes dolgokat tanulhassanak meg a borokról. Vinimport bortanácsadóként és a Magyar Bortúra Mád, Mátra, Szekszárd túravezetőjeként is dolgozik.

Csáki Péter
Engert Ádám
Játékmester

Ádám a Szombathelyi kvíz játékainkat vezette két évig. Rendszeresen jár kvízestékre, a Stepout games rendezvényein ismertük meg, mint játékos. Szoftverfejlesztőként dolgozik, rengeteg prezentációt tart cégének, ennek köszönhetően soha nem volt problémája mások elé kiállni, a játékvezetés pedig mindig is nagy álma volt.

Játékmester

Eszti alap-, és mesterszakos diplomáját is kommunikáció és médiatudomány szakon szerezte. A társasjátékok és kvízek szerelmese, már a Stepouthoz való csatlakozása előtt is rendszeresen készített és vezetett játékesteket kollegái és barátai körében, így rutinos játékmesterként csatlakozott hozzánk. Ha nem kollégaként van jelen a Stepout games programjain, akkor lelkes játékosként, így saját tapasztalatok alapján ismeri a résztvevők kihívásait, élményeit és ez észrevehetően visszaköszön energikus, kreatív játékvezetői stílusában. Énekesi és előadói rutinja miatt remekül érzi magát játékmesterként és laza, szórakoztató kisugárzásával eléri, hogy a teremben mindenki legalább annyira élvezze a játékot, mint ő maga.

Nagy Eszter
Peka Virág
Marketing manager

Virág nappal a könyvek, éjszaka pedig a Stepout games marketing menedzsere: 2023-ban érkezett csapatunkba, hogy az online és offline jelenlétünket is erősítse. Játékmestereinkkel ellentétben nem a reflektorfényben, hanem a közönség soraiban megbújva láthatjátok fotózni, posztolni, és alkalmanként játszani is. Az esztétikus dolgok szerelmese, és sose mond nemet a hortobágyi húsos palacsintára. Ha pedig magvas gondolataira vagytok kíváncsiak, olvassátok el a blogunkat!