Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Borkóstoló játék

Offline
Online
2 óra
Izgalmas kóstoló körökkel várunk titeket, amelyek mind különböző játékos feladatok elé fognak állítani benneteket. A játék alatt több különböző bort kell végigkóstolni, de ne izguljatok, nem célunk, hogy a detoxban kössetek ki! Sommelier mesterünk nem csak a borok megfelelő mennyiségéről gondoskodik, hanem arról is, hogy minél többet megtudhassatok róluk. Készítsétek fel érzékszerveiteket a kalandra és győzzön a legjobb csapat!

Miért jó választás?

A Lame tasting játék, egyedülálló szórakozást nyújt a bor szerelmeseinek, olyan csapatoknak, akik nem riadnak vissza egy kis alkoholfogyasztástól! A kóstolón mindenki egyszerre játszik és a legvégéig próbálkozik minél több pontot összegyűjteni, hogy megszerezze a győzelmet a csapatának. A humoros, változatos és játékosan interaktív Lame tasting egy világon egyedülálló program lehetőség! Garantáltan újszerű élményt fog vinni a rendezvény hangulatába.

A játék menete

A résztvevők csapatokba verődnek. A játékok mindig az aktuálisan kóstolt borról szólnak, a csapat pedig közösen próbálja megoldani a feladatokat. A helyesen megoldott feladatokért cserébe pontokat szerezhetnek és a legtöbb pontot szerző csapat győz.

Online is

A résztvevőknek az esemény előtti napokban házhoz szállítjuk minőségi borválogatásunkat. A játék napján csatlakoznak az online szobához, ahol a játékvezetőnk és bor sommelierünk beavat mindenkit a játék menetébe és a borok kóstolásának sorrendjébe.

Akiknek már tetszett

„Az online borkostoló játék, mint ötlet, annak minden egyes apró részletével, üzenetével és gördülékenységével együtt tökéletes volt! Az ötlet, a lebonyolítók és a résztvevők is csillagos ötösre vizsgáztak!”