Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Borviadal

Offline
Online
1 óra
Legyetek a nevető harmadik két mester sommelier borra menő viadalában! Igyatok, szórakozzatok és döntsétek el ti, hogy ki érdemli meg a győzelmet! A párbajozók a legízletesebb boraikat és a legjobb tudásukat hozzák elétek, hogy megmérettessenek az érzékeitek által. Annyit elárulhatunk, hogy nem lesz könnyű dolguk, hiszen játékmesterünk igazi troll módjára nehezíti meg a munkájukat, és vállalja a felelőséget a nevetések miatt félrenyelt kortyokért.

Miért jó választás?

Izgalmas program azoknak, akik többet szeretnének, mint egy megszokott, komolykodó borkóstoló, de azért szomjaznak a különleges borokra és az érdekes infókra. Egyszerre csapatjáték és egyéni szórakozás, amiben a résztvevők maguk választhatnak a csendes pontozás vagy a hangos véleményformálás között. A játék attól igazán szórakoztató, ahogyan a profi sommelierek a számukra is váratlan helyzetekből próbálnak improvizálással, humorral és csellel kikecmeregni. A Bor viadal egy világon egyedülálló program lehetőség! Garantáltan újszerű élményt fog vinni a rendezvény hangulatába.

A játék menete

A Bor viadalon két Sommelier méri össze a képességeit. Egy-egy általuk választott fehér, rosé és vörösborral kínálnak. Mindkét versenyzőnek az a célja, hogy meggyőzzön titeket arról, hogy a saját borai finomabbak az ellenfele tételeinél. A játék három fordulóból áll, ami különböző módokon nehezíti meg a dolgukat abban, hogy elmondhassák nektek, miért annyira jó az a bor, amit választottak. Minden forduló után inkognitóban szavaztok és ti döntitek el, hogy ki legyen a győztes. Az nyeri meg a viadalt, akire a legtöbbször szavazott a közönség.

Online is

A résztvevőknek az esemény előtti napokban házhoz szállítjuk minőségi borválogatásunkat. A játék napján csatlakoznak az online szobához, ahol a játékvezetőnk beavat mindenkit a játék menetébe és a borok kóstolásának sorrendjébe.