Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Vélemények vetélkedője

Offline
Online
1 óra
Szerinted mit vinnének magukkal a kollégák egy lakatlan szigetre? Inkább pizzát vagy sushit ennének életük végéig? Mérhetetlenül gazdagok, vagy örökéletűek lennének? Ha jól ismered a többieket, könnyedén megnyerheted a játékot, de vigyázz, lehet, hogy ők jobban ismernek téged. A Kollégák szerint a listák játéka, dolgozz csapatban, elemezd ki a helyzetet és válaszd a legvalószínűbbet a győzelemhez.

Miért jó választás?

Amellett, hogy a résztvevők egyéni véleménye alakítja a játékot, célja, hogy jobban megismerjék egymást. A lehetőség adott, hogy mindenki saját tartalommal fűszerezze meg s csapatépítő programot. Mi a kedvenc helyük az irodában? Melyik volt a legkedveltebb céges rendezvényük? Mit szeretnek legjobban a cégben? A Kollégák szerint kiváló lehetőséget ad, hogy még személyesebbé tegyétek az élményt, mi pedig segítünk, hogy ezek a kérdések megtartsák a játék humorát és izgalmát.

A játék menete

A játékot megelőzően mindenki kap egy kérdőívet, amiben nem túl hétköznapi, vagy nagyon is hétköznapi kérdésekre kell válaszolnia a résztvevőknek. A kérdések nem a játékos tudását tesztelik, hanem arról szólnak, hogy mi a kedvence, melyik tetszik neki a legjobban, vagy ő mit választana az általunk megadott lehetőségek közül. Miután mindenki válaszolt a kérdésekre, a résztvevők csapatokba állnak, és kezdődik a játék. A kérdőivben szereplő kérdések visszatérnek, a cél pedig az, hogy a játékosok kitalálják, hogy mik voltak a legnépszerűbb válaszok a kollégák szerint.

Online is

Az online verzió az élő YouTube közvetítésnek és webalkalmazásunknak köszönhetően, megőrizte a Kollégák szerint kedvelt stílusát. Minden csapatból egy ember használja a mentimeter alkalmazását, ami letöltést nem igényel, és ennek segítségével küldi be a közösen megbeszélt válaszokat.

Akiknek már tetszett

Többször szerveztünk már Stepout games kvíz estet céges csapatépítőként, eddig mindegyiknek nagy sikere volt. Idén a “Kollégák szerint” című játékot választottuk, ami azért volt különleges és egyben nagyon szórakoztató, mert megismerhettük egymás gondolkodását, és véleményét egy-egy témával kapcsolatban. Pár héttel a rendezvény előtt kaptunk egy kérdőívet, ami a mi cégünknek lett kitalálva, és az arra adott válaszokból állt össze a program. Már a kérdőív kitöltése közben röhögtek a kollégák, és kérdezték, hogy ez mégis mi lesz? 😀 A rendezvényen a csapatok óriási lelkesedéssel próbálták a legjobban tudni, hogy vajon ki mit gondol 😀 Rengeteget nevettünk, köszönjük az élményt!