Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Kvízjáték

Offline
Online
1-2 óra
A Quiz@ a legkeresettebb programunk. Tökéletesen alkalmazható minden fajta rendezvényen. A kérdések a közönség korának és ízlésének megfelelően alakíthatóak. A rendezvényen mindenki egyszerre játszik és a legvégéig próbálkozik minél több pontot összegyűjteni, hogy megszerezze a győzelmet a csapatának. Izgalmas, változatos, humoros és egyedi élmény, amely biztos sikert arat az eseményen.

A játék menete

A játékban csapatok mérik össze tudásukat 8 különböző fordulóban. Kvízünkben nem az általános műveltségen van a hangsúly, hasznos tudásotok mellett minden haszontalan tudásotokra is szükségetek lesz a győzelemhez. A Kérdések tele vannak képekkel, zenékkel, videó és hangbejátszásokkal, megteremtve egy valódi Quiz show hangulatát. A csapatok a kérdésekre adott helyes válaszokért cserébe pontokat szereznek. Az a csapat győz, aki a játék végén a legtöbb pontot gyűjti össze.

Tedd személyessé

A játék formálhatók és igazíthatók a cég igényeihez, kiegészíthetőek akár belsős poénokkal, amelyektől a játék még személyesebb élményt tud adni.

Online is

Az online kvízünk az élő YouTube közvetítésnek és webalkalmazásunknak köszönhetően, megőrizte a Quiz@ kedvelt stílusát. Minden csapatból egy ember használja a mentimeter alkalmazását, ami letöltést nem igényel, és ennek segítségével küldi be a közösen megbeszélt válaszokat.

Akiknek már tetszett

“A Stepout games kvízjátékát próbáltuk ki, Nagyon szórakoztató kérdések voltak és olyan kreatív és vicces megoldások, amivel még nem találkoztunk. Rengeteget nevettünk és miután vége lett a kollégák még órákon keresztül beszéltek a programról. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.”