Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Party kártyajáték

3-12 fő
1-2 óra

Saját fejlesztésű kártyajátékunkban a párválasztás rögös útjára tereljük a versenyzőinket. A szerelem vak, de mi van akkor, ha előre tudjuk jelöltjeink jó és rossz tulajdonságait? Te kinek adnád a rózsát?
Valakinek, aki gyönyörűnek lát, ugyan az a hobbija, mint neked, viszont a barátaid egyáltalán nem kedvelik, ráadásul álmában Delhusa Gjon számokat szaval… vagy esetleg jobban tetszene egy hűséges, nagyon jó szerető, akivel az ágyban olyan dolgokat élsz át mint senki mással, ellenben minden alkalommal beleásít az arcodba amikor megszólalsz és utána tudni fogja, hogy mit gondolsz erről, hiszen hallja az emberek gondolatait.
A döntés nem egyszerű, de a játékszabályok igen.

Miért jó választás?

A Lutri date kiváló választás kisebb létszámú csoportoknak. Laza és szórakoztató party játék, ahol minden alkalommal hangos nevetésbe fullad a verseny, miközben megismerjük, hogy társaink milyen tulajdonságokat részesítenek előnyben, illetve, hogyan tudnak saját ajánlataik mellett érvelni.

A JÁTÉK MENETE

Minden körben a résztvevők kijelölnek egy szinglit, akinek a többi játékos partnereket fog ajánlani. Egy partner személyisége két darab jó és egy rossz tulajdonság lapból épül fel. A játékosok vitát folytatnak annak érdekében, hogy az ő jelöltjüket válassza a szingli, de a választás pillanata előtt mindenki kap még egy kártyát, ami egy meglepetés tulajdonságot rejt magában. Ezután a szinglinek döntenie kell, hogy ki a számára a legszimpatikusabb jelölt és választottját egy rózsa lappal jutalmazza. A következő körben a mellette ülő játékos lesz az új szingli és kezdődik minden előröl. Az nyer, aki a játék végén a legtöbb rózsát birtokolja.

Akiknek már tetszett

„Első csapatépítőnkre hívtuk meg a Stepout games-t. Szerettük volna egy laza játékkal feldobni a hangulatot, és a létszámunk miatt a kártyajátékukat ajánlották nekünk. A szabályok egyszerűek és a játék nagyon vicces, néha annyira abszurd helyzeteket teremt, hogy nem bírod felolvasni a kártyára írt szöveget a nevetéstől. Köszönjük az estét és ajánljuk mindenkinek”