Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Sörkóstoló játék

Offline
Online
2-3 óra

Játékos kóstoló körökkel várunk titeket, amelyek mind különböző feladatok elé fognak állítani benneteket. A játék alatt több különböző sört kell végigkóstolni, de ne izguljatok, nem célunk, hogy a detoxban kössetek ki! Sörmesterünk nem csak a sörök megfelelő mennyiségéről gondoskodik, hanem arról is, hogy minél többet megtudhassatok róluk. Természetesen nem kizárt, hogy kicsit hangosabban fogtok beszélni a program végén, vagy nehezen fogjátok tudni abbahagyni a röhögést.

Miért jó választás?

A Lame tasting, egyedülálló szórakozást nyújt a sör szerelmeseinek, olyan csapatoknak, akik nem riadnak vissza egy kis alkoholfogyasztástól! A kóstolón mindenki egyszerre játszik és a legvégéig próbálkozik minél több pontot összegyűjteni, hogy megszerezze a győzelmet a csapatának. A humoros, változatos és játékosan interaktív Lame tasting egy világon egyedülálló program lehetőség! Garantáltan újszerű élményt fog vinni a rendezvény hangulatába.

A játék menete

A résztvevők csapatokba verődnek. A játékok mindig az aktuálisan kóstolt sörről szólnak, a csapat pedig közösen próbálja megoldani a feladatokat. A helyesen megoldott feladatokért cserébe pontokat szerezhetnek és a legtöbb pontot szerző csapat győz!

Adunk hozzá helyszínt

A pesti oldalon a Mixát, a budai oldalon a KEG sörművház vár titeket 32 féle csappal, hiszen a sör akkor a legjobb, ha frissen csapolják nektek. Kérésre kitelepülünk Budapest különböző pontjaira, ahová magunkkal visszük egyedi személyre szabott sörválogatásunkat.

online is

A résztvevőknek az esemény napján házhoz szállítjuk minőségi sörválogatásunkat. A játék kezdetén csatlakoznak az online szobához, ahol a játékvezetőnk és sör sommelierünk beavat mindenkit a játék menetébe és a sörök kóstolásának sorrendjébe.

Akiknek már tetszett

“Tulajdonképpen már a 32 különböző csapolt sör ténye levette a csapat összes tagját a lábáról, de amikor kiderült, hogy a játék is ehhez kapcsolódik, tudtuk, hogy tökéletes választás. Az idő is fontos tényező az ilyen eseményeknél, és az, hogy a tényleges programot rögtön össze tudtuk kapcsolni a vacsorával, szintén nagy előny volt. A sör sommelier és a kvízmester gördülékenyen vezették a játékot, míg egyikük a feladathoz vagy a kérdésekhez kapcsolódó sörökről mesélt, másikuk gondoskodott arról, hogy senki ne értse félre a feladatot és – bár erre néhány forduló után már nem volt szükség – arról is, hogy soha ne lankadjon a hangulat. Az este végére olyan jó hangulat kerekedett, hogy még a vesztes csapatokba tartozók is azóta is felemlegetik néha, ugyanis a játék mindenki számára élvezhető volt – nem kellett hozzá előzetes ismeret a sörfőzésről, sőt, a csapat egy része nem is fogyasztott alkoholt, de így is részt tudtak venni a játékban, ugyanis sok esetben elég szín vagy állag alapján válaszolni egy-egy kérdésre. A külföldi vendégeink számára, mivel a játék angolul zajlott, nem volt nyelvi akadály, és így egy csodálatos, különleges élménnyel távozhattak – hogy aztán azóta is a játék során ivott nagyon füstös sört emlegessék, ahányszor ez a csapaépítés szóba kerül.”