Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Borviadal @ Mixát

This event has passed.

Borviadal @ Mixát

🔴 Legyetek a nevető harmadik két mester sommelier borra menő viadalában! Igyatok, szórakozzatok és döntsétek el ti, hogy ki érdemli meg a győzelmet! A párbajozók a legízletesebb boraikat és a legjobb tudásukat hozzák elétek, hogy megmérettessenek az érzékeitek által. Annyit elárulhatunk, hogy nem lesz könnyű dolguk, hiszen játékmesterünk igazi troll módjára nehezíti meg a munkájukat!

A játék menete:
⏺︎A Bor viadalon két Sommelier méri össze a képességeit.
⏺︎Egy-egy általuk választott fehér, rosé és vörösborral kínálnak. Mindkét versenyzőnek az a célja, hogy meggyőzzön titeket arról, hogy a saját borai finomabbak az ellenfele tételeinél.
⏺︎A játék három fordulóból áll, ami különböző módokon nehezíti meg a dolgukat abban, hogy elmondhassák nektek, miért annyira jó az a bor, amit választottak.
⏺︎Minden forduló után inkognitóban szavaztok és ti döntitek el, hogy ki legyen a győztes. Az nyeri meg a viadalt, akire a legtöbbször szavazott a közönség.

🔴 A program alatt 6 különböző bort és 1 proseccót kóstolunk.
🔴 A játékban a telefonotok segítségével fogtok tudni szavazni az általatok kedvelt párbajozóra. Nem lesz szükség alkalmazás letöltésére, csak legyen feltöltve a telefonotok 😁

▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
▲ Jegyértékesítés a Tixa.hu-n
▲ Felelősséget csak a tixa.hu oldalon vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
A tixa.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

2024. márc. 23. 19:00 - 21:00 Mixát Krúdy utca 7 Budapest, 1088 +36 70 613 6640 +36 70 613 6640 ingyenes

Saját naptárhoz ad

Esemény megosztása