Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2023. 07. 10.

Az emlékezetes csapatépítő receptje

5 hozzávaló, amit sosem hagyunk ki

1. A helyszín és technológia

Végtelenül rugalmasak vagyunk – ha van kedvenc helyetek, szívesen elmegyünk hozzátok, ha viszont még nincs, mutatunk párat, ami azzá válhat. Bármelyik játékunkat is választjátok, mindegyikhez tudunk javasolni nektek bevált helyszínt, sőt, (ha szükséges), gondoskodunk a kép – és hangtechnikáról is.

2. A méretre igazítás

Nincs is jobb, mint látni, amikor egy-egy kérdés mindenkinek betalál, és a teremben elindul a közös fejtörés suttogó hulláma. Épp ezért alakítjuk úgy kvízeinket, hogy mindig a résztvevő játékosok életkorához és érdeklődési köreihez is egyszerre passzoljanak. Nálunk csak akkor van tematikus kvíz, ha külön kéritek, sőt, ha ennél is személyre szabottabb élményt szeretnétek, nektek ajánljuk Kollégák szerint játékunkat, ami tényleg rólatok szól.

3. A tökéletes kihívás

Ha túl könnyű, az a baj, ha túl nehéz, az a baj, hogy a Belgát idézzük. Szeretünk benneteket próbára tenni, de sosem az a cél, hogy butának érezzétek magatokat, miután felálltatok az asztaltól. Épp ezért nálunk a lexikális tudás helyett a nosztalgián, a logikus következtetésen és a humoron van a hangsúly.

4. A barátságos mérkőzés

Bár szeretünk nevetni, a célunk az, hogy együtt és ne egymáson tegyük, ezért a rendezvény során végig szem előtt tartjuk, hogy a csapatépítés és a kocsmakvízek célja mindenekelőtt a szórakoztatás, és a csapatszellem kialakítása. Ügyelünk a barátságos versengésre és a sportszerűségre, a humoros és elfogadó légkör fenntartására. A legfontosabb, hogy mindannyian elégedetten távozzatok az este végén.

5. A dicsőség és végtelen manna

Na jó.. talán picit túloztunk, de a játék végén a nyertes tényleg elnyeri méltó jutalmát, amiért megéri küzdeni. 😉

+1: A cenzúrázatlan vélemények

Minket őszintén érdekel, mit gondoltatok a játékról! Meséljétek el, melyek voltak a legjobb részek, és min tudnánk javítani a jövőben, hogy újra minket válasszatok. Akár a szervezőkkel, akár velünk osztjátok meg, nyitott fülekre találtok, mert hiszünk az építő kritika erejében.

Referenciáink: https://stepoutgames.hu/referenciak/

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!