Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2024. 04. 27.

A kocsmakvízek mélységei és magasságai

Áprilisban már belekóstolhattunk az idei nyárba, talán egy kicsit túl korán is, hogy aztán újra visszavehessük a téli kabátot. De most, hogy végre valóban a kapujában vagyunk a késő naplementék, verejtékező Aperol spritzek és naptej illatú nyári esték időszakának, ideje, hogy sorra vegyük azokat a helyeket, ahol egy forró nap után lazíthattok egy kocsmakvízen. A mélységek és a magasságok kedvelőinek is ajánlunk helyeket: a pincehelységektől indulunk, és a tetőteraszig meg sem állunk.

  

Ahol mindig hűvös van – a pincék

KEG SÖRMŰVHÁZ
1114 Budapest, Orlay utca 1.
Facebook @kegsormuvhaz
Kvíz: minden vasárnap

A KEG Sörművház 2018-ban nyitotta meg kapuit Újbudán, miután az alapítók egykori középiskolás jóbarátokként, 25 év karrierépítés után újra közösen néztek szét a nagyvilágban és fedezték fel a kézműves-kisüzemi-kraft-új hullámos sörök világát. Tartsatok velünk ezen a helyszínen akár minden hét vasárnapján egy kvízezésre!

„A hely hűvös, egyben teraszos, a sörök választéka elszédít, de egyben legyűrhető, ingyen van a szóda, a kaja pedig egész jó, és kifejezetten a sörrel való leöblítésre tervezett. Minden kicsit kolbászosabb, kovászosabb, savanyúbb, ízesebb. (…) A hely befogadóképessége száz fő feletti, úgyhogy mi hivatalosan is bevettük az ajánlott helyek közé céges csapatépítőinkhez.” – Egy nap a városban Tipp: Nagyobb társasággal is érkezhettek, hiszen minden vendég vendégkártyát kap, amin gyűjtheti az esti fogyasztását, így a számla rendezése is hamar megvan a játék végén!

BUDAFOKI PINCEJÁRAT
Budafok-Tétény
Facebook @ BudafokiPincejarat
Kvíz: minden hónap első szombatján

A Budafoki Pincejárat minden hónap első szombatján várja a borkedvelő látogatókat márciustól decemberig, és a rengeteg program között két általunk szervezett élményen is részt vehetnek az ide látogatók: a délután folyamán a Borköltők Társasága Pinceétteremben tartjuk hagyományos kocsmakvízünket vacsorával egybekötve, majd az este folyamán a bátrabb vendégek részt vehetnek Lame Tasting elnevezésű komolytalan borkóstolónkon is a Szeleshát Szőlőbirtokon

„Talán sokan nem is tudják, hogy Budapest egyik kerülete, a „Kisváros a nagyvárosban” szlogennel is ismert Budafok mennyi csodát, látványosságot rejt, pedig neves pezsgőkészítő cégek, mint a Törley és a Garamvári, vagy borászatok, mint a Lics Pincészet működnek itt. A hatalmas, látványos pincék nemcsak borászatoknak, hanem vendéglátóhelyeknek, látványos kiállításoknak is otthont adnak.” – Kóstolom.hu

A hangulatosan árnyékos belsőudvar

SPRICC (Szombathely)
9700 Szombathely, Kossuth Lajos utca 4.
Facebook @spriccromkocsma
Kvíz: kéthetente szerdán vagy csütörtökön

A Spricc Rom & Lakáskocsma a szombathelyi Fő tér szomszédságában, a város szívében található. Nem csak hagyományos kocsmakvízünknek ad teret, de a helyiek örömére (és természetesen a miénkre is) tematikus kvízeinket is gyakran tartjuk itt teltházzal. Minden második hét csütörtökön találkozhattok velünk, ha kedvet kaptatok!

„Szombathely főterén az utóbbi időben elindulni látszik valami nagyszerű. Egyre-másra nyílnak meg a hívogató, fiatalos helyek, egyre több helyre lehet beülni egy pohár igazán jó borra, vagy valami minőségi harapnivalóra. E helyek közé tartozik a Spricc gasztrokocsma is, kellemesen otthonos, romkocsmásan ásatag berendezésével, és kényelmes, hűs kerthelyiségével. Az itallal meglepően bőséges, számos koktéllal. A borok igencsak megörvendeztetik az idelátogatókat, nem csak minőségüknek, megfelelő hőmérsékletüknek is köszönhetően. A folyó borok között található Nyári pincéből származó olaszrizling külön kellemes meglepetés volt.” – TripAdvisor

A szellős tetőterasz az óriási Buddha-szoborral

MIXÁT UDVAR
1088 Budapest, Krúdy Gyula utca 7.
Facebook @mixatudvar
Kvíz: kéthetente kedden

A Mixát Udvar a KEG „kistestvére”, bár a komplexumba lépve biztos, hogy nem ez lesz az első szó, ami eszünkbe jut majd. Sör- és borcsapok két külön teremben, egy koncert és rendezvényterem, egy koktélbár a kertben, és egy tetőterasz is vár minket, ahova a kvíz a nyári estéken költözik. Sok minden miatt érdemes meglátogatni ezt a helyszínt, velünk kéthetente, keddenként találkozhattok itt.

„A Mixát Udvar a Krúdy Gyula utca 7. szám alatt található szórakozóhely-komplexum, egy friss koncepcióval, ugyanakkor a múltat is beintegrálva a jelenbe. A falak, berendezések még utalnak a hely utódjaira, ilyen például a Darshanból megmaradt Buddha-szobor a tetőteraszon vagy a Csempés kocsma csempefelületei, de vannak a ház felépítésének korszakát, a XIX. századot is érzékeltető falrészek, felületek. A nevéből is következtethetünk, hogy mit foglal magába a Mixát: többféle hely fúzióját, mixét, és mindezt egyszerűen, működőképesen és cseppet sem túlgondolva. Egyszerre elegáns és romkocsmás, és az előtte lévő, utcai terasszal együtt hat részből áll a hely.

Ha a főbejárattal szemben állunk, jobbra van a borbár rész, a Mixát Vin, ahol natúr és csapolt borokat kóstolhatunk, de ezen a részen sülnek az igazán ízletes római pizzák is. Balra pedig a Mixát Keg vár 32 sörcsappal, és minden igényt, ízlést és anyagi lehetőséget kielégítő kínálattal. A legfontosabb üzenete a helynek pedig az, hogy minden, ami itt a vendég elé kerül, az minőségi legyen, akkor is, ha kevesebbet enged meg a pénztárcája, és akkor is, ha többet.” – We Love Budapest

Tipp: Nagyobb társasággal is érkezhettek, hiszen minden vendég vendégkártyát kap, amin gyűjtheti az esti fogyasztását, így a számla rendezése is hamar megvan a játék végén!

Bármelyik külvárosi vagy vidéki kvízünket is választjátok idén nyáron, nem fogtok csalódni! Ha nem szeretnétek lemaradni legújabb eseményeinkről, lájkoljátok FB-oldalunkat, ahol minden kvízünkről elsőként adunk hírt: facebook.com/playstepoutgames

Folyamatosan frissülő eseménynaptárunkat pedig itt találjátok: https://stepoutgames.hu/esemenyek

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!