Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2023. 06. 24.

Élménybeszámoló a Lame tastingről

Az egyik kedvenc csapatépítő programunk a Lame Tasting a komolytalan sörkóstolás komoly kihívásokkal teli játéka, mert szinte minden elvárásnak megfelel: nemzetközi csapattal is játszható, mindig nagyon jó hangulatban zajlik, és elég hozzá szeretni a söröket, hiszen az érdekességekről a sörmesterünk gondoskodik. Már akkor sejtettük, hogy nagy kedvencetek lesz, amikor létrehoztuk, és azóta is töretlen sikernek örvend céges rendezvényeken. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy ilyen pozitív visszajelzéseket kapunk tőletek egy-egy alkalom után:

A NAGYON FÜSTÖS SÖR LEGENDÁJA:

„A céges csapatépítés nehéz műfaj – akármilyen összetartó is a csapat, ahhoz, hogy az ember ne húzza a száját, ha munkaidő után is a kollégáit kell néznie, mindenki számára izgalmas programot kell találni. Ha mint esetünkben, felsőbb vezetők is részt vesznek az eseményen, az a feladatot még tovább nehezíti, hiszen nekik ez valószínűleg a sokadik team building idén, és ha még egyszer elrángatják őket egy karaoke bárba vagy szabadulószobába, komolyan elgondolkodnak a felmondáson.

Így esett a választásunk a Lame tastingre, a Stepout Games sörkóstoló vetélkedőjére. Tulajdonképpen már a 32 különböző csapolt sör ténye levette a csapat összes tagját a lábáról, de amikor kiderült, hogy a játék is ehhez kapcsolódik, tudtuk, hogy tökéletes választás. Az idő is fontos tényező az ilyen eseményeknél, és az, hogy a tényleges programot rögtön össze tudtuk kapcsolni a vacsorával, szintén nagy előny volt. A játék során 4-5 fős csapatokban mérkőztünk meg egymással, különböző feladatokat megoldva. A sör sommelier és a játékmester gördülékenyen vezették a játékot, míg egyikük a feladathoz vagy a kérdésekhez kapcsolódó sörökről mesélt, másikuk gondoskodott arról, hogy senki ne értse félre a feladatot és – bár erre néhány forduló után már nem volt szükség – arról is, hogy soha ne lankadjon a hangulat.

Az este végére olyan jó hangulat kerekedett, hogy még a vesztes csapatokba tartozók is azóta is felemlegetik néha, ugyanis a játék mindenki számára élvezhető volt – nem kellett hozzá előzetes ismeret a sörfőzésről, sőt, a csapat egy része nem is fogyasztott alkoholt, de így is részt tudtak venni a játékban, ugyanis sok esetben elég szín vagy állag alapján válaszolni egy-egy kérdésre. A külföldi vendégeink számára, mivel a játék angolul zajlott, nem volt nyelvi akadály, és így egy csodálatos, különleges élménnyel távozhattak – hogy aztán azóta is a játék során ivott nagyon füstös sört emlegessék, ahányszor ez a csapaépítés szóba kerül.”

Edina, Veeva Systems

Ha ti is kedvet kaptatok, és megkóstolnátok különleges sörválogatásunkat egy program keretein belül, itt olvashattok bővebben a Lame Tastingről

Lessetek bele, hogy zajlik a játék:

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!