Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2024. 06. 18.

ÁCIÓ? KÁCIÓ? VAKÁCIÓ!

A mai nappal hivatalosan is beköszöntött a nyári szünet, két és fél hónap megérdemelt pihenés és felhőtlen szórakozás vár gyerekek ezreire. De mi vár a szüleikre? Erre is van megoldásunk! Akár tudjátok, hova passzoljátok le a gyerkőcöket, hogy ti is kikapcsolódhassatok, akár több időt töltenétek velük most, hogy a sokáig alvás újra opció, mutatjuk, miért kvízezzetek velünk idén nyáron is! Íme a képzeletbeli táblánk a mi visszaszámlálásunkkal:


V ersengés

Az egészséges kihívás jót tesz az agynak és a testnek is – felnőttként néha könnyű elfelejteni, mekkora örömöt is tud okozni, ha valamire magunktól jövünk rá, vagy elő tudunk hívni agyunk hátuljából egy régen eltemetett tudásmorzsát. Hardcore maximalistáknak pedig azért ajánljuk programjainkat, mert nincs is jobb érzés, mint amikor minket tapsolnak meg utoljára a dobogó legtetején, miközben kvízmesterünk átnyújtja a nyereményt a győztes fotó elkészülte előtt.

A mbíciózus

Összeállíthattunk volna egy ötven kérdésből álló kvízlapot, végig léptethettünk volna a kivetítőn, pontozhattuk volna a helyes válaszokat, és összecsaphattuk volna a tenyerünket. Megtehettük volna. De mi is azokat az estéket élvezzük a legjobban, ahol a program szervezői szívvel-lélekkel részt vesznek az eseményen, ahogy annak felépítésében is. Ezért a változatos körökön és ötletes kihívásokon felül energiát fordítunk arra is, hogy minden kvízre aktuális, popkulturális és releváns tartalmakkal érkezzünk. Mesterséges intelligencia és innovatív játékok – ebben hiszünk.

K íváncsiság

Nem azt akarjuk állítani, hogy a nyár arra való, hogy tanuljatok. Mi azt állítjuk, hogy a nyár arra való, hogy olyan dolgokat tanuljatok, amit az iskolában soha nem tanítottak meg. Miért eszik a zsiráf szélirányban a fáról? Hány lábujja van Korda Gyurinak összesen? Milyen idős Leonardo Dicaprio jelenlegi barátnője? Mi megígérjük, hogy csak a fontos dolgokra kérdezünk rá.

Á ltalános műveltség-mentes

Az előző pontból is következik, hogy a kvízünk általános műveltség-mentes. Ezalatt nem azt értjük, hogy egyáltalán nem jöhetnek szembe olyan kérdések, amiknél szükségetek lesz az életetek során megszerzett tudásra. De büszkék vagyunk rá, hogy az unásig ismételt, és lexikális tudásra alapuló kérdéssorok helyett olyan játékokból épül fel az este, ahol a józan paraszti észre és a kreatív gondolkodásra sokszor nagyobb szükség van a tankönyveknél, ezzel esélyt adva mindenkinek a győzelemre és a szórakozásra.

C sapatszellem

A csapatszellem fontosságát két helyen szokták kiemelni: munkahelyen és élsportban. De tisztában vagyunk vele, hogy kvízünk egyik kategóriába sem esik (bár szívesen tartunk csapatépítőket, akár élsportolóknak is!). Ettől függetlenül az együttműködés és a közös gondolkozás ugyanolyan jót tesz egy család dinamikájának, mint bármelyik másiknak: az együtt eltöltött idő és élmény megerősítheti a köztünk lévő szálakat, és könnyebbé teheti a hétköznapokat is. Sokan járnak hozzánk szüleikkel, gyerekeikkel, több generációs csapatokkal – hozzátok el az unokákat és a nagymamákat is, mindenki jól fogja érezni magát!

I talok

Ezt nem ragoznánk nagyon tovább: kánikula, tetőterasz, a sör oldalán gyöngyöző verejték. Vagy fröccs. Vagy koktél. Vagy limonádé. Ami nektek jólesik!

Ó! Úgy élvezem én a kvízeket, de hol is tudtok velünk legközelebb játszani?

Legújabb eseményeinkről FB-oldalunkon tájékozódhattok: https://www.facebook.com/playstepoutgames
Folyamatosan frissülő eseménynaptárunkat pedig itt találjátok: https://stepoutgames.hu/esemenyek

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!