Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Quiz@ Spricc – Szombathely

Quiz@ Spricc – Szombathely

👋 Gyertek át kedd este! 👋
Kvíz, vetélkedő, nyeremények!

🟢 Regisztráció szükséges, kérjük hívd a +36306619106 számot

FONTOS! Amennyiban változik a csapatotok létszáma, vagy valami közbejön és nem tudtok eljönni a rendezvényre, kérünk titeket, hogy időben jelezzétek felénk.

🟢 A Quiz@ egy csapatjáték, amiben barátokkal együtt játszva kell megoldani különböző feladványokat. A kérdések minden témakört érintenek: általános műveltség, logikai feladványok, képek, filmkockák, zenék felismerése és még sok egyéb.

🟢 A Magyarországon egyedi kérdésköröket tartalmazó vetélkedőben, a kreatív gondolkozásra is szükséged lesz, a szerencse is a kezedre játszhat, és a taktikai érzékedet is használhatod.
Minden alkalommal egy kis időutazást teszünk a 90’es és 2000’es évekbe, új, érdekes dolgokat tudunk meg a világról és próbára tesszük emlékező képességünket, miközben legjobb barátainkkal iszogatunk és szórakozunk.

🟢 A részvétel ingyenes, a győztes csapat értékes ital nyereményt vihet haza, vagy ihatja meg a helyszínen kedve szerint. Tedd próbára magad, ismerj meg új embereket és játssz egy jót.. vigyázat, erős függőséget okoz!

2024. júl. 23. 19:00 - 21:00 spricc Kossuth Lajos u. 4 Szombathely, 9700 ingyenes

Saját naptárhoz ad

Esemény megosztása