Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2023. 11. 04.

Hol kvízezzek? – 2. rész

Előző cikkünkben a belvárosi kvízek helyszíneit barangoltuk be virtuálisan, most viszont kitekintünk Budapest nyüzsgő kerületeiből, és bemutatjuk nektek azokat a helyeket, amelyekért megéri akár utazni is. Kerthelységek, pincejáratok, romkocsmák, jövünk!

BUDAFOKI PINCEJÁRAT

Budafok-Tétény
Facebook @ BudafokiPincejarat
Kvíz: minden hónap első szombatján

A Budafoki Pincejárat minden hónap első szombatján várja a borkedvelő látogatókat márciustól decemberig, és a rengeteg program között két általunk szervezett élményen is részt vehetnek az ide látogatók: a délután folyamán a Borköltők Társasága Pinceétteremben tartjuk hagyományos kocsmakvízünket vacsorával egybekötve, majd az este folyamán a bátrabb vendégek részt vehetnek Lame Tasting elnevezésű komolytalan borkóstolónkon is a Közösségi Pincében.

„Talán sokan nem is tudják, hogy Budapest egyik kerülete, a „Kisváros a nagyvárosban” szlogennel is ismert Budafok mennyi csodát, látványosságot rejt, pedig neves pezsgőkészítő cégek, mint a Törley és a Garamvári, vagy borászatok mint a Lics Pincészet működnek itt. A hatalmas, látványos pincék nemcsak borászatoknak, hanem vendéglátóhelyeknek, látványos kiállításoknak is otthont adnak.” – Kóstolom.hu

POSTART (Budaörs)

1088 Budapest, Krúdy 2040 Budaörs, Clementis László u. 2.
Facebook @postartbudaors
Kvíz: havi egyszer csütörtökön

A budaörsi PostART egy önfenntartó, kulturális és közösségi színtér és kávézó, amely sokszínűségéről ismert: teret ad koncerteknek, kiállításoknak, előadásoknak, közösségi tereknek, műtermeknek is. Itt havi egy alkalommal csütörtökön játszhattok velünk. Tipp: érdemes időben foglalnotok, ha itt szeretnétek velünk játszani, mert szinte mindig teltházas!

„A PostArt egy különleges színfoltja a budaörsi kultúrális életnek – mind a hangulata, mind a programjai színesek. Kínálatuk változó, minőségi. Külön öröm számomra, hogy az épület helyén régen az az iskola állt, ahol nagymamám tanulta a szorzótáblát és az ABC-t még a 40-es években.” – Itt jártam

SPRICC (Szombathely)

9700 Szombathely, Kossuth Lajos utca 4.
Facebook @spriccromkocsma
Kvíz: kéthetente szerdán
vagy csütörtökön

A Spricc Rom & Lakáskocsma a szombathelyi Fő tér szomszédságában, a város szívében található. Nem csak hagyományos kocsmakvízünknek ad teret, de a helyiek örömére (és természetesen a miénkre is) tematikus kvízeinket is gyakran tartjuk itt teltházzal. Minden második hét csütörtökön találkozhattok velünk, ha kedvet kaptatok!

„Szombathely főterén az utóbbi időben elindulni látszik valami nagyszerű. Egyre-másra nyílnak meg a hívogató, fiatalos helyek, egyre több helyre lehet beülni egy pohár igazán jó borra, vagy valami minőségi harapnivalóra. E helyek közé tartozik a Spricc gasztrokocsma is, kellemesen otthonos, romkocsmásan ásatag berendezésével, és kényelmes, hűs kerthelyiségével. Az itallal meglepően bőséges, számos koktéllal. A borok igencsak megörvendeztetik az idelátogatókat, nem csak minőségüknek, megfelelő hőmérsékletüknek is köszönhetően. A folyó borok között található Nyári pincéből származó olaszrizling külön kellemes meglepetés volt.” – TripAdvisor

Ne felejtsétek: folyamatosan bővítjük vidéki helyszíneinket! Célunk, hogy minél több városban játszhassunk veletek országszerte. Kereshetsz minket tulajdonosként vagy játékosként is, minden helyszín ötletnek örülünk! Jelezni az info@stepoutgames.hu email címen tudtok nekünk.

Bármelyik külvárosi vagy vidéki kvízünket is választjátok, nem fogtok csalódni! Ha nem szeretnétek lemaradni legújabb eseményeinkről, lájkoljátok FB-oldalunkat, ahol minden kvízünkről elsőként adunk hírt: facebook.com/playstepoutgames

Folyamatosan frissülő eseménynaptárunkat pedig itt találjátok: https://stepoutgames.hu/esemenyek/

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!