Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2024. 03. 13.

Jó vacsihoz szól a kvíz – 1. rész

Szerintünk a kvíz egy olyan élmény, ami sok jót magába foglalhat: a csapatot, a finom italokat, és ha rajtunk múlik, egy isteni vacsorát is. Nem hiába kezdődik minden kvízünk este hét órakor, vacsoraidőben – ha este hat után még szoktatok enni, garantáljuk, hogy helyszíneink étlapján mindig találtok valami harapnivalót, vagy ha ahhoz van kedvetek, egy három fogásos menüt is. Mi magunk is nyálcsorgatva járkálunk fel-alá köztetek a kvíz alatt, ácsingózva a választásotok után, és gyakran a győztes csapat kihirdetése után burkolunk egyet az étlapról. Szezonálisan megújuló vagy állandó finomságok: most megmutatjuk kedvenc helyeink legjobb fogásait, hogy legközelebb ne csak igyatok, egyetek is!


KEG SÖRMŰVHÁZ

A régi motoros kvízes csapatoknak biztos nem kell bemutatni a KEG sörművház nagy gonddal összeállított étel – és itallapját sem. A 32 sörcsap mellett, amit az itallap alján található QR-kóddal érhettek el a játék közben, érdemes egy pillantást vetni a havonta és évszakonként is változó ételeikre, amelyek tökéletesen egészítik ki a kézműves sörök sorát.

Idei újdonság, hogy az állandóan étlapon tartott és nagy sikernek örvendő hamburgerek mellett már KEG hotdogot is kérhetünk, de ha otthon nem sikerült a rozé kacsamell vagy a tőkehalfilé, kvíz közben bepótolhatjuk a vasárnapi ebédet.

Vegán ételekből is bőven válogathatunk, legyen az sült karfiol szezámos joghurttal vagy padlizsánkrém friss zöldségekkel a könnyed vacsorára vágyóknak. Egyszer pedig végignéztük, ahogy egy teljes asztal sorban kérte ki a csokoládészuflét vaníliafagyival, ahogy a játékosok között terjedt a híre. Kell ennél többet mondanunk?


MIXÁT

Ha a Mikszáth tér felé vesszük az irányt, és a sörcsapokat borcsapokra cseréljük (vagy cserélgetjük), ne felejtsük el megnézni a Mixát Udvar étlapját sem! A hely szlogenje szerint „összemixelték a legjobb dolgokat”, és ez az üzenet visszaköszön az étlapon található változatos konyhákat böngészve is.

Meglepően sok opció közül válogathatunk, nem is tudjuk hirtelen, melyiket emeljük ki: a 12 Tex-Mex fogást (vega opcióval!), a Budapesten éppen aranykorát élő smashed burgert, a marhás cubanos szendvicset vagy a Tartufo becenévre hallgató szarvasgombás-füstölt sajtos pizzát, amit nem tudunk már hova dicsérni.

A desszertek közül mi a sós karamellás sajttortára szavazunk, ami biztos elfér, hiszen a desszert másik gyomorba megy.

A következő részben újabb két helyszínünk étlapját ismerhetitek meg, de addig is:

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!