Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2023. 09. 20.

A kvízezés, mint a legjobb beltéri program

Talán még nem érezzük, de már nyakunkon az ősz: az augusztusra hajazó indiánnyárnak hamarosan vége, és beköszöntenek a kiszámíthatatlan, esős-borongós napok. A hűsítő strandolásokról, fűben piknikezésről és kertben grillezésekről lehet, hogy le kell mondanunk, de a kvízekről semmiképp sem! Épp ellenkezőleg, ahogy az év utolsó negyedéve beköszönt, sokan kezdik keresni az olyan beltéri programokat, amelyet kényelmesen, a benti melegben élvezhetnek. Hoztunk három érvet, hogy miért a kvíz a tökéletes beltéri program az őszi napokon!

Kívül tágasabb, de belül melegebb

Vaksötét van este hétkor, az áruházakban lesből támad rád a Halloween-i dekoráció, és a kollégáid olyan szavakat kezdenek használni, mint a bekuckózás? Akkor eljött az idő. Az őszi hűvös időjárás és a korábban sötétedő esték ideális atmoszférát teremtenek a kényelmes beltéri programoknak. Nincs is annál jobb, mint összegyűjteni a barátokat vagy a családot, rendelni egy finom teát vagy kézműves sört, és együtt élvezni a kvízjátékok izgalmait.

A kvízezés játszva tanulás

„De nehéz az iskolatáska ilyen szép napos délelőtt” – énekli Demjén Ferenc, miközben szeptember elsején belökdössük gyermekeinket az iskola kapuján, rájuk hagyva a tanulás terhét. Ez nem fair. Ha mi is szeretnénk tovább gyarapítani ismereteinket ősszel, hozzuk el családunkat egy őszi kvízestre! Legyen szó általános ismeretekről, filmekről, zenéről vagy éppen történelmi eseményekről, a kvízjátékok nemcsak a jókedvű kikapcsolódást szolgálják, hanem lehetőséget adnak új dolgok megtanulására is. Sőt, a játék során az is kiderülhet, többre emlékszünk iskolás éveinkből, mint gondoltuk!

Szeretjük a házibulit, ha másnál van

Tudjuk, hogy a felejthetetlen élmények évszaka hagyományosan a nyár – de miért ne lehetne emlékezetes pillanatokat szerezni télen is? Attól, hogy beköszöntött a rossz idő, még nem kell lemondanunk a jó bulikról, és ha nem szeretnénk minden héten házibulit tartani (bár megértenénk), szervezzük ki a baráti találkozókat! A kvízjátékok ugyan is kiválóan összekovácsolják a résztvevőket: egy-egy nehezebb kérdés megvitatása vagy vicces válaszlehetőség kigondolása feledhetetlen emlékeket szülhet, amelyeken még sokáig nosztalgiázhattok.

Ha kedvet kaptál a játékhoz, akkor nézd meg az eseményeinket és jelentkezz következő kvízünkre a barátaiddal:

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!