Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2023. 05. 07.

Kvízezünk a pincejáraton

A pezsgő borkaland, azaz a Budafoki Pincejárat több éve nagy sikernek örvendő esemény sorozat, amelynek a kezdetektől a partnerei vagyunk. A Pincejárat vendégei mellett a budafokiak is hamar megszerették a játékunkat, tehát érdemes időben asztalt foglalni, mert hamar elfogynak a szabad helyek!

A csodálatos pincék körbejárása és kiváló minőségű borok kóstolása után nem is lehetne jobban zárni az estét, mint egy fenséges vacsorával egybekötött játékkal! A Quiz@ (vagy, ahogy Budafokon nevezik a pince kvíz) változatos kérdésekkel várja vendégeit: zenék, filmek, képek felismerése, általános műveltségi kérdések, kreatív játékos feladatok, logikai feladványok és sok egyéb.

A pincejárat Január és Február kivételével egész évben várja kedves vendégeit minden hónap első szombatján! Gyertek és próbáljátok ki ezt a nem mindennapi élményt, a végén pedig találkozzunk és játszunk egy jót!

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!