Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2024. 04. 17.

A csapatépítő kvíz, mint a last-minute megoldások királya

Nem egyszer fordult már elő velünk a Stepout games történetében, hogy felvettünk egy telefont, és a vonal másik végén egy kétségbeesett szervezővel találtuk szembe magunkat. Gyakori, hogy a gondosan megtervezett céges csapatépítő egyik építőeleme egy váratlan betegség, vagy logisztikai malőr miatt meghiúsulni látszik, legyen szó akár a helyszínről, fellépőről vagy a szervezett programokról.

Ilyenkor érdemes egy olyan program után kapni, mint a csapatépítő kvíz, ami könnyedén hidalja át az utolsó pillanatban felmerülő nehézségeket. Mutatunk nektek négy érvet, hogy miért is:       

1. Egy csettintés alatt megszervezhető

Nem állítjuk, hogy minden programunk egy szempillantás alatt elkészül: vannak olyan rendezvényeink, amiket alapos közvéleménykutatás szokott megelőzni, ezzel is még jobban rátok szabva az élményt. De ha az a cél, hogy holnapután két órán keresztül szórakoztassuk a kollégákat, miután egy fellépőtök lemondta a programját, léteznek üzembiztos, konyhakész kvízeink is. Ezek a programok garantálják a jó hangulatot, miközben nem igényelnek hosszas előkészületeket, így minimális logisztikával is könnyen megszervezhetők, és ha kéritek, gyorsan személyre szabhatók.

2. Én csak magamat hoztam, az jó lesz?

A kvíz egyik nagy előnye, hogy nagyjából semmi más nem kell hozzá, csak te, és a felhalmozott tudás, amit életed során megszereztél. (De néha még az sem, ha rendelkezel józan paraszti ésszel). Ráadásul nem kell egyedül megküzdened a kérdésekkel: pont azért játszotok csapatokban, hogy mindenki hasznosítani tudja azt, ami a fejében van. A kvízlapot mi hozzuk, és igen, néha a tollat is. Nektek csak jól érezni kell magatokat!

3. Én nem akarok lézerharcolni!

Tisztában vagyunk vele, hogy egy csapatépítő szervezésénél az egyik fő szempont, hogy ha nem is mindenki, de a legtöbb kolléga pozitívan és nyitottan álljon az összeállított programokhoz. Ez viszont egyre nagyobb kihívás, minél nagyobb cégről beszélünk, hiszen maradéktalanul megfelelni minden munkavállaló ízlésének lehetetlen. Ekkor szokott felmerülni a kvízjáték, mint ötlet, mert sokoldalú, inkluzív, és nem igényel erőnlétet, sőt, mérhetetlen lexikális tudást sem. Kvízeinket úgy állítjuk össze, hogy a hangsúlyt a popkultúrára, a játékosságra és a humorra helyezzük, mert nem szeretnénk, ha úgy állnátok fel az asztaloktól, mintha érettségit írtatok volna.

4. Jézusom, és akkor ez most feláras?

Röviden: nem. Mivel rugalmasak vagyunk, és akár 48 órán belül is tudunk vállalni megbízásokat, nem kérünk el tőletek extra költségeket. A kvízeinkhez alapvetően három dolog szükséges: egy helyszín, egy kivetítő és a hangosítás. Ha ebből bármelyik hiányzik, arra is vannak ötleteink, hiszen nagyjából minden programunk kérhető élő, online verzióban is. Az sem probléma, ha az ország másik felében vagytok, amennyiben megoldható, szívesen utazunk el hozzátok.

A problémák helyett mi inkább a megoldásokra szoktunk fókuszálni. Kérjetek tőlünk árajánlatot, keressetek minket bizalommal.

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!