Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2024. 01. 01.

Csak három dolgot fogadunk meg…

Az év eleje hagyományosan a fogadalmakról szól: hirtelen tele lesznek a konditermek kezdő, de elszánt testépítőkkel, jobban fogy a brokkoli a zöldségespultról és megugrik a nikotin tapaszok eladása is.

Mi is hajlamosak vagyunk úgy kezdeni az évet, hogy túl sok célt tűzünk ki magunk elé, idén viszont úgy döntöttük, hogy a temérdek ötletünk közül kiválasztunk hármat! Három nem hangzik olyan soknak igaz? Következzék tehát a 2024-es újdonságaink, három fogadalomba sűrítve!

1. Fogadalom: YouTube

2024-ben elkezdünk YouTubeozni, amelynek előkészítése titokban már két hónapja zajlik. Szeretnénk, ha minél többen betekintést nyerhetnétek a csapatépítőink hangulatába, ezért game show jellegű vetélkedőkkel, összefoglalókkal és a kulisszák mögé való betekintéssel is várunk majd benneteket. Terveink szerint nem csak nézni, de szerepelni is tudtok majd a csatornánkon, így a rivaldafényre vágyó játékosok már most felkészülhetnek lélekben a megmérettetésekre. Sok féle új tartalomra számíthattok tőlünk ebben az új formátumban, úgyhogy érdemes már most feliratkozni a csatornánkra: Stepout games YouTube csatorna
Érdemes lesz velünk tartani a vetélkedők indulásakor, amiről mindenképp hírt adunk Facebookon és oldalunkon is!

2. Fogadalom: Új helyszínek

Tekintsünk vissza egy kicsit az időben: 2020-ban több ezren játszottatok online kvízeinkkel a karantén ideje alatt. Már akkor rengetegen kérdeztétek tőlünk kommentekben, hogy kvízjátékaink elérhetőek-e vidéki helyszíneken is. Terveink szerint 2024-től bővül azoknak a vidéki helyeknek a listája, ahol találkozhatunk és játszhattok velünk! Szombathelyen jelenleg havonta kétszer találkozhatunk a Spricc romkocsmában, Szegeden pedig nagy sikerrel indult Lame tasting kóstoló játékunk a Hági Udvar és Étteremben, de felkészülhetnek a balatoni borvidék kedvelői is egy izgalmas kóstolóra! Továbbra is várjuk vidéki kvízmesterek és helyszínek jelentkezését – ha ismertek olyan helyszínt, ahol szeretnétek rendszeresen játszani velünk, vagy barátot, akit kvízmesternek teremtettek, írjátok meg nekünk!

3. Fogadalom: Új csapatépítő játék

A megújulás jegyében minden évben arra törekszünk, hogy legalább egy új játékkal tudjunk benneteket szórakoztatni. Ez idén sincs másképp! A legfontosabb alapelveinket szem előtt tartva (korlátlan létszám, és minden korosztálynak megfelelő szórakozás) dolgozzuk ki legújabb játékunkat. Hogy megkönnyítsük a várakozást, megnyitjuk a kapukat a Borviadal kedvelői előtt is: idén már nem csak céges csapatépítő keretein belül vehettek részt a viadalon, de jelentkezhettek a rendszeresen tartott alkalmakra is. A Borviadal nem a szó szoros értelmében csapatjáték, inkább csapatélmény, ami összekovácsolja a borkóstolóra érkezőket seperc alatt. Ha pedig a hagyományos Lame tasting játékunkat preferáljátok (amire jelenleg is jelentkezhettek, például a budapesti Zengő Bárba), akkor jó hírünk van: a sör és a bor mellett az egyre divatosabbá váló pezsgőt is felvesszük a repertoárba!

Boldog új évet és sikerekben gazdag 2024-et kívánunk minden kedves játékosunknak! Köszönjük a rengeteg szeretetet és élményt, amit idén kaptunk tőletek, reméljük még nagyon sokáig tudunk titeket szórakoztatni!

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!