Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2024. 03. 25.

Jó vacsihoz szól a kvíz – 2. rész

Az előző részben már két olyan helyszínt mutattunk nektek, ahol nem csak a sörök folyhatnak, de a nyálatok is. Ha nem hisztek nekünk, olvassátok el ezt a cikket, addig is robogunk tovább három újabb ínycsiklandó étlappal rendelkező vendéglátó egység felé. Szezonálisan megújuló vagy állandó finomságok: most megmutatjuk kedvenc helyeink legjobb fogásait, hogy legközelebb ne csak igyatok, egyetek is!


ZENGŐ BORBÁR

A Zengő Borbár 2020 nyarán nyitotta meg kapuit a Palotanegyed szívében, a Krúdy Gyula utcában – több mint 250 féle magyar bor, kézműves sörök, és nívós röviditalok is szerepelnek az itallapon. Bár a hely kínálata (nevéből adódóan is) a borokra fókuszál, ha kóstolás közben csak falatoznánk, tökéletes kiegészítő lehet az étlapon szereplő Antipasti tál, húsokkal, sajtokkal, krémekkel és zöldségekkel vegyesen. Kiváló választás egy olyan csapatnak, aki szeret osztozni a falatokon!


BUDAFOKI PINCEJÁRAT

A Budafoki Pincejárat minden hónap első szombatján várja a borkedvelő látogatókat márciustól decemberig, és a rengeteg program között két általunk szervezett élményen is részt vehetnek az ide látogatók: a délután folyamán a Borköltők Társasága Pinceétteremben tartjuk hagyományos kocsmakvízünket vacsorával egybekötve, majd az este folyamán a bátrabb vendégek részt vehetnek Lame Tasting elnevezésű komolytalan borkóstolónkon is a Közösségi Pincében.

A Borköltők Társasága Pinceétteremben megrendezett „pincekvíz” nem csak a helyszínválasztás miatt izgalmas, de kivételes helyet foglal el a mi szívünkben is: ez Ákos játékmesterünk egyik kedvence. Az étterem fogásai pár éve már csak előrendelve kérhetők, de ezek a szombatok kivételt képeznek, hiszen exkluzív menüsorral készülnek a Pincejárat kvíz közönségének.

Áprilisi játékunkon a füstölt csülkös bablevestől kezdve a harcsapaprikáson át (túrós galuskával!) a feketeerdő pohárkrémig kiváló ételek sora szerepel a fejedelmi étlapon. Ha a három fogásos menüsor helyett valami könnyedebbre vágynánk, a játékhoz sajttál is kérhető zöldségekkel, füstölt sonkával és kolbásszal! Pro tipp: a Budafoki pincejáraton megrendezésre kerülő kvízünkhöz nem kötelező vacsorát rendelni, de bűn lenne kihagyni!

A Közösségi pincében a Lame tasting borkóstoló játékunkhoz egy gondosan összeállított tálat kaptok, amiben a sonkák, olivabogyók, magvak és különböző minőségi sajtok mellett mindig van valami mártogatós, vagy krém, amit a friss ropogós kovászos kenyérre lehet kenni. A tulaj sajátkezűleg állítja össze nektek a tálat, figyelve arra, hogy tökéletesen passzoljanak az ízek a választott borsorhoz.

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!