Kezdőlap

Csapatépítő játékok

Referenciák

Rólunk

Blog

Események

Kapcsolat

Közzétéve: 2023. 11. 22.

Ismétlés a csapatépítés anyja?

Sokan azt gondolják, hogy egy jó csapatépítő kvázi megismételhetetlen: hogy is lehetne újra kreálni ugyanazt a programot, ugyanazokkal a résztvevőkkel, méghozzá ugyanolyan fergetegesen? A megfelelő formula nélkül – valóban – sehogy. Pedig egy jól bevált recepttől nem érdemes eltérni, ha szeretnénk, hogy a csapatépítés jó szokássá váljon a céges kultúrán belül. Amikor a szervezés gördülékeny, a program izgalmas és a kollégák is jól érzik magukat, érdemes fontolóra venni az ismétlést.

„Többször szerveztünk már Stepout games kvíz estet céges csapatépítőként, eddig mindegyiknek nagy sikere volt. Idén a Kollégák szerint című játékot választottuk, ami azért volt különleges és egyben nagyon szórakoztató, mert megismerhettük egymás gondolkodását, és véleményét egy-egy témával kapcsolatban. Pár héttel a rendezvény előtt kaptunk egy kérdőívet, ami a mi cégünknek lett kitalálva, és az arra adott válaszokból állt össze a program. Már a kérdőív kitöltése közben röhögtek a kollégák, és kérdezték, hogy ez mégis mi lesz?  A rendezvényen a csapatok óriási lelkesedéssel próbálták a legjobban tudni, hogy vajon ki mit gondol. Rengeteget nevettünk, köszönjük az élményt!” – Grape Solutions

Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért választanak törzsvendég cégeink újra meg újra minket? Hogyan garantáljuk, hogy a következő csapatépítőtök is tartogasson kihívásokat és meglepetéseket? Egyszerű: egyrészt kvízeink során a változatos és akár rátok is szabható kérdéskörök fenntartják a játék örömét, miközben a már ismerős programszerkezet garantálja a minőséget. Másrészt, nem csak kérdésköreink, de játékaink is sokszínűek – jelenleg is hét különböző programunkból válogathattok, ha csapatépítőt szeretnétek.

„A Stepout games visszatérő megrendelőjeként idén az Aukció című játékot próbáltuk ki. Bevallom először volt némi fenntartásom a játékkal kapcsolatban, de a végén talán minden eddiginél viccesebb játék kerekedett ki belőle. Rajztudásra tényleg nem volt hozzá szükség, sőt minél „bénább” volt a rajz, annál nagyobb szükség volt a csapattagok összefogására, hogy közösen hozzanak döntést a licit mértékét illetően. Rendkívül pörgős és izgalmas játékban volt részünk, amihez sok nevetés és Ákos kitűnő humorérzéke, színészi tehetsége társult, mindez emlékezetessé tette számunkra az estét, a közös döntések pedig közelebb hozták a csapattagokat is egymáshoz. Köszönjük ezt a feledhetetlen élményt!” – Budai Labor Kft.

Az online borkostoló játék, mint ötlet, annak minden egyes apró részletével, üzenetével, és gördülékenységével együtt tökéletes volt! Nekem többször is volt alkalmam részt venni az általuk vezetett Lame tasting-en, ebből kétszer soknemzetiségű társasággal együtt. A résztvevők kivétel nélkül nagyon jól érezték magukat, külön említve a szakmai hozzáértést, fesztelen hangulatot és nem utolsó sorban a nagy gonddal összeállított bor sort. Az év végi karácsonyi program méltó befejezése volt egy szokatlan évnek, melyben mindenkinek lehetősége volt saját magát kipróbálni korábban elképzelhetetlen helyzetben. Az ötlet, a lebonyolítók és a résztvevők is csillagos ötösre vizsgáztak!” – Henkel

Egyáltalán nem vagyunk az újdonság varázsa ellen, sőt, arra törekszünk, hogy megteremtsük azt minden kvízünk alkotása közben. Egyaránt hiszünk a folyamatos megújulásban és a közösségépítés fontosságában, aminek elengedhetetlen része a rendszeres és minőségi együtt töltött idő. Köszönjük, hogy ennyien minket választotok újra és újra!

Játékainkat itt tekinthetitek meg, rólunk pedig itt olvashattok bővebben. Ha kedvet kaptatok, kérjetek tőlünk ajánlatot!